Afsluitingen hebben doorgaans een dubbel doel: ze horen functioneel te zijn, zoals het bieden van beveiliging, afscherming & privacy, en tevens decoratief.

Afsluitingen Sint-Kruis-Winkel

Onze pro’s in het plaatsen van afsluitingen, tuinschermen, tuinpoorten, paardenafsluitingen, weide omheiningen in Sint-Kruis-Winkel en omgeving.

Onze vakkennis en ondervinding met alle soorten materialen.
We werken enkel met goede materialen en degelijk beslag.

Wat de plaatsing betreft: zin voor nauwkeurigheid en afwerking zijn voor ons een punt van eer. Bijvoorbeeld: afsluitingen horen loodrecht te staan en het ook te blijven.

We doen zowel de grotere als de kleinere projecten.

Onze prijs is gebaseerd op bezoek ter plaatse. We zijn competitief door de kostenstructuur laag te houden en enkel in eigen streek te werken.

Toepassingen

Het plaatsen van tuinafsluitingen en omheiningen is een van onze belangrijkste activiteiten in de sector van de privétuinen, bedrijfsterreinen, weide- & paardenafsluitingen en andere toepassingen voor de brede regio Gent.

45 jaar ervaring als tuinaannemer

Gratis offerte na plaatsbezoek

Correcte prijzen en opvolging

Zowel deel- als totaalprojecten

Uitvoeringen

De soorten afsluitingen, omheiningen of toegangspoorten die wij meestal plaatsen zijn de volgende.

Uit haagstruiken, al dan niet in combinatie met palen en draad.

Uit hout, hardhout, geïmpregneerd hout, waaronder de wind- en tuinschermen in vlechtwerk. De trendy kastanje houten schapenhekken nemen een bijzondere plaats in maar er zijn verschillende kwaliteiten. Toegangspoorten, hekken, weidepoorten en tuinhekjes zijn meestal verkrijgbaar in hetzelfde of assorti materiaal.

De composietmaterialen hebben tot vaste eigenschappen slijtvast en onderhoudsvrij te zijn.

Betonplaten en -palen zijn terug in omwille van hun industriële look. Bovendien zijn ze stevig en onderhoudsvrij. Ze tolereren geen enkele inkijk.

Omheiningen en afsluitingen in draad (effen, ruitjes, ursus draadomheining) komen alleszins in aanmerking voor grotere omtrekken en zijn te plaatsen in combinatie met weidepalen uit hout, metaal, beton en eventueel te voorzien van een betonplaat onderaan.

Metalen afsluitingen en poorten in smeedwerk of siersmeedwerk bieden het meest beveiliging of bezorgen uw tuin of oprit een accent.

Tenslotte kunnen ook tuinkorven, indien niet te overdadig, zorgen voor elegante beschutting.

Een meervoud aan materialen behoort eveneens tot de creatieve of praktische mogelijkheden.