Voor een perfect aangelegde tuin heb je een ervaren en bekwame tuinaannemer nodig die beschikt over excellente medewerkers, degelijke materialen, een goede plantenkennis.

Tuinaanleg Evergem

Wat zijn aldus de voordelen om met ons te werken voor de aanleg of de renovatie van je tuin of groenzone? Onze argumenten op een rijtje.
Onze betrouwbaarheid en stielkennis als familiebedrijf met 45 jaar ervaring en een veelvoud aan klanten van generatie op generatie.

Referenties in uiteenlopende stijlen als landelijk, cottage, romantisch, Japans of oosters, mediterraan, modern, kindvriendelijk, ecologisch of een samenstelling ervan.

Interesse in zowel kleine als grote tuinprojecten voor de regio Evergem en Ertvelde, Sleidinge, Kluizen.

Gedetailleerde prijsofferte op basis van werfbezoek, eventueel plan en gesprek over de verwachtingen met de opdrachtgever.

Vrijblijvend advies over concept, structuur, indeling, combinaties, gelaagdheid, accenten, plantenkeuze, materialenkeuze, timing voor uitvoering, onderhoud, snoei, bemesting, optimalisatie.

We staan garant voor een onberispelijke uitvoering en naleving van alle gemaakte afspraken.

Tuinaannemer voor regio Evergem

Onze doelgroep: private tuinen of stadstuinen die voor de eerste keer worden aangelegd, ofwel aan een heraanleg toe zijn, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk. Ook voor groenzones bij bedrijven en kantoren mag u ons contacteren. We werken zowel deel- als totaalprojecten “planmatig” en tot in de puntjes af.

45 jaar ervaring als tuinaannemer

Gratis offerte na plaatsbezoek

Correcte prijzen en opvolging

Zowel deel- als totaalprojecten

Uitvoering tuinaanleg

De mogelijke fasen zijn als volgt.
1. Opkuisen, reinigen en nivelleren naar het juiste niveau en de goede hellingsgraad van de kavel.

2. Zaai- en plantklaar maken van het terrein, soms gepaard gaand met grondverbetering en bemesting.

3. Uitzetten volgens plan van terras, parking, tuinpaden, borders en perken met inbegrip van de nodige verhardingen in puingranulaat, kiezel, stabiel.

4. Uitwerken van natuurlijke afwatering of drainage.

5. Leveren en aanplanten van de groenvoorzieningen zoals sierbomen, , fruitbomen, heesters en struiken, hagen, coniferen, vaste planten, rozen, siergrassen, éénjarigen, bloembollen.

6. Inzaaien van gras of voor instant gazon: uitrollen van grasmatten.

7. Preventieve maatregelen die het onderhoud vergemakkelijken en de tuin op een milieuvriendelijke wijze onkruidvrij houden door toepassing van hout- en boomschors of bodembedekkers.

8. Borders, tuinpaden en tuinkamers voorzien van boorden of perkranden in bijvoorbeeld hout, alu, cortenstaal, vlechtwerk, …

9. Plaatsen van tuinomheining, tuinpoorten en tuinhekken in materialen als hout, metaal, beton, draad of een combinatie.

10. Periodiek of occasioneel onderhoud.