We doen onderhoud van tuinen, parken en groenzones voor particuliere en zakelijke klanten uit de ruime regio van Gentbrugge op vaste of losse basis.

Tuinonderhoud Gentbrugge

1. scheren en tailleren (evt. inkorten en inperken) van hagen van alle soorten (beuk, haagbeuk, buxus, taxus, liguster, acer, meidoorn, hulst, laurier, haagconifeer, hedera e.a.)

2. snoeien van struiken, bomen, fruitbomen

3. vormsnoei bij hagen (buxus, taxus, Japanse hulst, laurier, conifeer) of van bomen (leilindes, leiperen, steeneik of de zogenaamde dakvormen bij de plataan en moerbei)

4. snoeien, bemesten en insectenvrij houden van rozen.

5. onderhoud van borders: wieden, uitdunnen, snoeien, aanvullen, voorzien van bodembedekking, vervangen éénjarigen, …

6. gazononderhoud: maaien, beluchten, verticuteren (gazonbeluchting én ontmossing), onkruidvrij maken, bemesten, inzaaien (van kale of dunne plekken), gazonranden bijwerken en afsteken.

7. opruimen blaren en snoeiafval, reinigen terrassen, opritten, tuinpoorten, herstellingswerken aan omheiningen.

45 jaar ervaring als tuinaannemer

Gratis offerte na plaatsbezoek

Correcte prijzen en opvolging

Zowel deel- als totaalprojecten

Pluspunten

Met onze 45 jaar ervaring als tuinaannemer hebben we de attitude en kennis ontwikkeld van de juiste dingen of het juiste moment te doen.

We beschikken over tal van referenties in de regio Gentbrugge en omgeving.

De perfecte afwerking zorgt voor ultiem visueel genot: hagen behoren strak en loodrecht te zijn geschoren (tenzij het anders gevraagd wordt), figuren dienen consequent gehouden te worden (bolvormig is iets anders dan eivormig of omgekeerd), snoeiwerk kan wel wat doordachter dan lukraak enkele takken afsnijden, gazons mogen gerust de uitstraling hebben van een golfterrein, borders komen best tot hun recht met een zekere gelaagdheid, tuinpaden verdragen onkruid noch mos, afgevallen bladeren geven een slordige indruk en opgehoopt zijn ze verstikkend.

We hebben de gewoonte ons te schikken volgens de omstandigheden en hebben voor elke opdracht het “geknipte” materiaal. Sowieso vraagt goed tuinonderhoud veel manueel werk: we zijn erin getraind.

Een aantal tuinen zijn voor verbetering vatbaar, onder meer in functie van de grondsoort, de hellingsgraad, de wind- en zonoriëntatie, de inplanting van de woning, eventueel de tuin van de buren en tenslotte: uw persoonlijke verwachtingen en voorkeuren. Ons advies is vrijblijvend.